Maros Bike este service autorizat Bosch electric bike

Servicii oferite:

Software Update 

Serviciul de update al software-ului disponibil pentru bicicleta la ultima versiune. Update-urile au rolul de a rezolva eventualele probleme de software si a preintampina ulterioare erori.

Diagnostic Raport

Daca eBike dvs. Bosch a dezvoltat o eroare sau produce coduri de eroare, putem accesa firmware-ul si puteti afla exact unde se afla defectiunea economisind timp pretios pentru a va aduce repede pe drum. Acest lucru poate fi de asemenea util pentru oricine care cumpara sau vinde eBike propulsat de Bosch. Putem folosi acest serviciu pentru a rula un raport de diagnoza si pentru a oferi o amprenta a istoriei eBike. Aceasta include mai multi parametri diferiti, cum ar fi utilizarea, istoricul de service, data de fabricatie, numerele de serie si electrice, ciclurile totale de incarcare a bateriei, capacitatea curenta, temperatura maxima a bateriei, erorile anterioare etc.

* Serviciul include doar diagnoza, pentru reparatii se percepe o taxa aferenta.

Light Switch Activation

Acesta este un serviciu pentru a activa butonul de pornire / oprire de pe unitatea de comanda Bosch eBike. Odata luminile conectate la sistem, este necesara o activare a acestora folosind software-ul de diagnoza Bosch.

* Serviciul include doar activarea butonului, nu si instalarea sistemului de iluminat

** Acest serviciu acopera toate modelele Bosch Classic +, Active & Performance, eBikes, incepand cu anul 2013.

eBike General Service 

Include serviciul de diagnoza a bicicletei, update-ul software-ului, desfacerea carcasei exterioare a motorului, curatarea si verificarea acestuia, verificarea bateriei (curatarea si gresarea contactelor), verificarea, curatarea si gresarea mecanismului de inchidere.

Alte servicii

- Ansamblarea bicicleta electrica noua;

- Resetare baterie;

- Serviciii si reparatii;

- Baterii si incarcatoare;

- Inlocuire sisteme de inchidere (Abus)

- Upgrade;

- Printare diagnostic complet;

alpha_bank
garanti
star-bt
credit-europe
brd
Produsul a fost adaugat in cos