MAROS RACE SUPPORT

Iti place ciclismul, mtb sau bmx? Participi frecvent la competitii? Foarte bine, suntem de partea ta si suntem gata sa iti oferim o mana de ajutor!

Maros Race Support

_ce_iti_oferim_noi?

Fie ca esti sportiv de performanta sau doar amator, noi ti-am pregatit un discount atractiv la bicicletele si produsele importate de catre noi (vezi mai jos brand-urile). Poti beneficia de 20% discount daca esti un rider cu o prezenta onstanta la event-urile de profil. Este necasara dovedirea participarii la minim 5 competitii in ultimele 12 luni.  

Pentru cluburile sportive sau organizatiile care au ca activitate ciclismul, discountul oferit poate fi mai mare, in functie de valoarea si cantitatea achizitionata.

_brandurile_participante:

        

 

 

 _cum_obtii_suportul_nostru?

DESCARCA Formularul de solicitare, completeaza-l si trimite-l pe e-mail comenzi [@] marosbike [.] ro sau pe fax 0264-410779. In e-mail te rog sa precizezi numele complet, localitatea, clubul, varsta, de cati ani de cand participi la concursuri si dovada participarii la 5 concursuri in ultimele 12 luni (poze sau clasamente).
 

_ce_faci_dupa_ce_il_obtii?

Pai in primul rand bucura-te de alegerea ta in competitii si/sau la antrenamente si nu fi timid, lauda-te prietenilor si cunoscutilor tai ;) Daca faci si niste poze sau filmulete (si stim ca vei face) te rugam trimite-ne si noua cateva dintre ele si le vom posta pe Facebook (cu tag daca vrei) si in galeria foto de pe Picasa

 IMPORTANT!

> Discount-ul pentru piese, altele decat biciclete sau cadre, se acorda la o valoare comandata de peste 300 lei si se refera doar la produsele brand-urilor afisate mai sus. 
> Pentru produsele afisate la oferta, discount-ul se acorda din pretul initial si nu din pretul de oferta!
> Suportul nostru il oferim doar in regim sportiv, pentru uz personal si nu pentru a fi vandut mai departe. In cazul nerespectarii acestei conditii, rider-ul nu va mai primi un raspuns pozitiv la o noua solicitare.
> Acoperirea brandului sau nefolosirea in competitii a materialului solicitat (in special in cazul bicicletelor si a cadrelor) va atrage dupa sine neacordarea unui discount la o solicitare ulterioara.
> La o noua solicitare, rider-ul va prezenta dovada faptului ca a folosit materialul primit in minim 5 competitii (in special in cazul bicicletelor si a cadrelor). In caz contrar nu va beneficia de un nou suport.

_foto_riders

 

SUSTINE si tu campania!

Copiaza codurile de langa bannere si pune-le pe blogul tau sau recomanda prietenilor tai de pe Facebook aceasta campanie!

Maros Race Support

Banner vertical 150 x 300 px

Copiaza codul in profilul tau:

Maros Race Support  

Banner orizontal 150 x 100 px

Copiaza codul in profilul tau:

alpha_bank
garanti
star-bt
credit-europe
brd
Produsul a fost adaugat in cos