Politica de confidentialitate

SC MAROS BIKE SRL in calitate proprietar si administrator al website-ului www.marosbike.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Marosbike.ro se angajeaza sa foloseasca datele personale ale utilizatorilor numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, in scopul derularii procesului de comanda si livrarii produselor, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor/promotilor acestuia.

In scopul livrarii produselor, informatiile dumneavoastra sunt transmise exclusiv firmei de curierat partenere.

Platile online efectuate pe marosbike.ro sunt procesate de catre furnizorul de tip "third party" mobilPay. Colectarea si procesarea datelor cardului se face in mod exclusiv pe serverele mobilPay, iar MarosBike nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatie referitoare la cardul dumneavoastra.

MarosBike poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, zona geografica de unde se face accesul, numele si versiunea browserului de internet folosit, sistemul de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre MarosBike pentru a imbunatati experienta si serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai.

Furnizarea datelor personale catre MarosBike nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in orice moment stergerea acestora din baza de date in mod gratuit.

Conform Legii nr. 677/2001 aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune prelucarii datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate si dreptul de a va adresa justitiei.

Aveti dreptul si puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal din baza noastra de date prin trimiterea unui email pe adresa contact@marosbike.ro.

S.C. MAROS BIKE S.R.L. este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 28818

CONTUL DE E-MAIL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la office@marosbike.ro.

alpha_bank
garanti
star-bt
credit-europe
brd
Produsul a fost adaugat in cos