Termeni si conditii

INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.marosbike.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

POLITICA DE RETURNARE

RENUNTAREA LA CUMPARARE

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului. In cazul in care clientul a beneficiat de transport gratuit la produsul returnat se va factura si contravaloarea transportului in valoare de 19.90 lei cu TVA plus taxa de retur. Pentru returnare se va folosi acelasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.
S.C MAROS BIKE S.R.L. va inapoia contravaloarea produsului/produselor in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat dar nu va depasi termenul legal de 15 zile. In cazul platilor online prin site, returul banilor se va face prin compania operatoare de plati, iar termenul pentru virament este definit de acestia. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de S.C. MAROS BIKE S.R.L.
Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

 Majoritatea produselor din site-ul www.marosbike.ro sunt expuse in magazinul fizic din Cluj-Napoca str. Aurel Vlaicu Nr. 25, din aceste motive produsele care se comercializeaza in ambalaje individuale de la producator nu vor fi sigilate, deasemenea unele produse pot avea urme de expunere. Datorita faptului ca la achizitionarea produselor de la producatori sau importatori unele produse se comercializeaza in mai multe bucati per cutie acestea din urma nu au ambalaj individual.

Formular retragere : click aici. Acest formular este recomandat dar nu este obligatoriu.

  PRODUSE FARA DREPT DE RETURNARE

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate,cutia nedeschisa,ambalajul este intact:

a. Produse de intretinere si curatare.
b. Uleiuri pentru furci,lichide de frana,vaseline,pasta de asamblare...
c. Produse pentru nutritie/energizante.
d. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire/ igiena personala, casti, sosete,);
e. Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, biciclete asamblate la comanda, cadre si componente ce provin din demontarea unei biciclete, produse aduse pe baza de comanda la solicitarea clientului);

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele introduse pe site-ul www.marosbike.ro sunt confidentiale, sunt introduse folosind o conexiune securizata HTTPS (SSL) şi nu vor fi transmise catre terte parti (facand exceptie transmiterea adresei de livrare catre curier). Datele personale ale clientilor Marosbike.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Protecția Datelor cu Caracter Personal
Prin prisma modificarii legislatiei aduse de Regulamentul General pentru Protecția Datelor nr. 679 / 2016 (GDPR), va informam ca am actualizat politica MAROS BIKE privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.
Prelucram datele dumneavoastra personale (date legate de comenzile si tranzactiile efectuate pe sit-ul www.marosbike.ro, date de identificare, date pe care ni le oferiti sau pe care le primim in virtutea legii sau a contractului cu scopul de a va putea livra produsele si serviciile prestate de catre societatea noastra) - in general pentru furnizarea de bunuri si servicii, pentru a va transmite, cu acordul dumneavoastra, detalii despre activitatea noastra, produsele si promotiile noastre.
Prelucrarea datelor dumneavoastra personale are loc:
a) in vederea incheierii si executarii unui contract pe care l-ati incheiat cu noi, solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor, inclusiv aspectele legate de comenzi, precum livrare, facturare, retur produse, solutionarea potentialelor litigii inaintate instantelor judecatoresti.
b) pentru a respecta o obligatie legala, inclusiv, dar fara a se limita la comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;
c) in virtutea interesului nostru legitim, care include urmatoarele scopuri: asigurarea masurilor de securitate necesare (supraveghere video si acces in spatiile securizate ale Maros Bike SRL), identificarea clientilor, detectarea si prevenirea potentialelor fraude, raportari interne sau catre alte entitati.
d) in baza consimtamantului dumneavoastra pentru urmatoarele scopuri:
1) statistice interne, respectiv de marketing, newsletter, oferirea de produse si servicii, reclama.

2) prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter special prelucrate in conditiile Art. 9 alin. (2) GDPR, indispensabile in vederea furnizarii de bunuri si servicii.

Datele personale care sunt colectate si pastrate de catre Maros Bike SRL sunt:

Nume si prenume client, numar de telefon, adresa client, cod postal client, adresa de e-mail, CNP daca este adaugat de client la creare cont pe site.


Categoriile de destinatari catre care se pot transmite datele personale colectate:
• autoritatile statului (inclusiv dar fara a se limita la autoritati fiscale, autoritati de protectie a consumatorilor, organele statului competente in materie penala, etc.), ca urmare a unei obligatii legale a Operatorului;
• furnizorii implicati in mod direct/indirect in furnizarea de bunuri si servicii (ex. dezvoltatori de servicii IT etc.);
• prestatori de servicii de marketing, cercetare de piata, studii de satisfactie clienti si alte servicii similare;
• instante judecatoresti sau arbitrale, notari publici, avocati, executori judecatoresti, alte servicii autorizate.
De asemenea, va informam ca magazinul /spatiul este supravegheat video in temeiul interesului legitim si a indeplinirii obligatiei legale de monitorizare a accesului in incinta in vederea asigurarii securitatii persoanelor si a bunurilor, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. Imaginile colectate sunt indispensabile pentru asigurarea scopului mentionat. Imaginile sunt utilizate de operator si pot fi comunicate autoritatilor publice competente, in conditiile legii. Imaginile sunt stocate 30 de zile iar la implinirea termenului, acestea sunt sterse automat. Imaginile nu sunt transferate in strainatate sau catre un al operator, sunt stocate la sediul societatii. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea, operatorul va putea sa va limiteze accesul in magazin /spatiu.
Transferul datelor personale intr-o tara din afara Spatiului Economic European
Maros Bike nu transfera datele personale catre alte companii aflate in exteriorul Spatiului Economic European.
Stocarea datelor personale
Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de valabilitate a contractului incheiat, precum si ulterior, pe durata necesara executarii obligatiilor contractuale de catre oricare dintre parti. Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe o perioada de timp prevazuta de dispozitiile legale, in conformitate cu politica noastra interna privind retentia datelor.
Daca sunteti de acord cu prelucrarea in scop de marketing, datele personale colectate vor fi pastrate pana cand ne veti informa cu privire la retragerea consimtamantului acordat in acest scop.
Odata cu intrarea in vigoare a GDPR in calitatea dvs. de client, aveti urmatoarele drepturi:
Dreptul la informare si acces
Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate iar daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. Aveti dreptul de a obtine o copie a datelor dvs. cu caracter personal prelucrate.
Dreptul la rectificare
Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea datelor dvs. cu caracter personal incorecte si puteti completa datele incomplete oricand veti considera necesar.
„Dreptul de a fi uitat" sau dreptul la stergere
Aveti dreptul, in conditiile legii, sa ne solicitati sa va stergem datele cu caracter personal.
Dreptul la restrictionare
Aveti dreptul de a solicita restricționarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal. In acest caz, datele pot fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
Dreptul de a va retrage consimtamantul
Consimtamantul poate fi retras in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc a fost efectuata pe baza consimtamantului dumneavoastra.
Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Presupune dreptul de a solicita si de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in anumite circumstante, precum (i) dumneavoastra contestati exactitatea datelor, pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date, (ii) datele dvs. au fost prelucrate ilegal, iar dvs. va opuneti stergerii acestora, solicitand restrictionarea utilizarii lor.
Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul sa primiti datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, uzual si care poate fi identificat de aparate si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea noastra.
Dreptul de opozitie
Aveti dreptul sa va opuneti oricand, fata de prelucrarea de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal, in special in scop de marketing direct; puteti sa solicitati sa nu va mai prelucram datele cu caracter personal in interesul nostru legitim. Daca aveti si va exercitati dreptul de a va opune, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune costuri. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.
Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor - Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) - www.dataprotection.ro
Dreptul de a va adresa justitiei
Puteti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre:
MAROS BIKE S.R.L., cu sediul social in Cluj Napoca, Str. Aurel Vlaicu nr. 25, județul Cluj, înregistrata la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr.J12/927/2002, având CUI RO14642361
telefon 0040 752 193 260
adresa de e-mail maros@marosbike.ro
In cerere va rugam sa mentionati daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care sa asigure ca veti primi personal informatiile. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.

 

 

Conditii de garantie

Termenul de garantie pentru biciclete este de 24 luni (2 ani) de la data achizitionarii si se refera la defecte de fabricatie. Garantia pentru cadre si furci este intre 6-24 de luni. Termenul de garantie pentru piese si accesorii pentru biciclete este de 30 zile, in functie de garantia oferita de producator. Pentru a beneficia de garantie, produsele trebuie sa fie insotite de bonul fiscal si/ sau factura fiscala emisa la achizitionarea produsului impreuna cu certificatul de garantie pentru biciclete, cadre si furci.

Defectiunile vor fi analizate si solutionate doar in service-ul Maros Bike din Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu Nr. 25

Pentru produsele care nu fac obiectul garantiei costul de transport si reparatie a produsului revine clientului.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuiesc cunoscute de cumparatorii de bunuri de folosinta indelungata care se vand cu termen de garantie conform: HG 786/96

Va rugam sa completati certificatul de garantie cu seria inscriptionata pe partea inferioara a cadrului bicicletei.

Pentru bicicletele cumparate prin intermediul site-ului clientul va completa garantia care se descarca din pagina produsului.

Instructiunile de utilizare a bicicletei se gasesc in pagina produsului.

PIERDEREA GARANTIEI:

Garantia se pierde in unul sau mai multe din cazurile urmatoare:

- bicicleta se foloseste in competitii sau in regim de inchiriere.
- bicicleta nu a fost folosita conform modului de utilizare sau intretinerea a fost defectuoasa;
- defectiunea a fost cauzata de folosirea necorespunzatoare: ciocniri,suprasarcina, accidente;
- reparatia bicicletei a fost facuta de catre o persoana neautorizata de Maros Bike;
- numarul de serie al bicicletei nu corespunde cu numarul scris in certificatul de garantie;

- certificatul si factura de cumparare au fost pierdute;

- depozitarea bicicletei sa facut in aer liber si prezinta urme de rugina.

Garantia nu acopera: janta indoita, descentrarea rotilor, pana de cauciuc, zgarieturi.

Piesele supuse uzurii: sabotii de frana, camerele, anvelopele, saua, lantul, pinioanele, dispozitiv angrenaj. Acestea nu reprezinta piese la care se acorda garantie pentru uzura, doar pentru defectiuni de fabricatie

 

CONTINUT SITE

Marosbike.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Produsele care au notat la sfarsitul denumirii litera "C" nu sunt in stoc si se aduc pe comanda in cel mai scurt timp.

COPYRIGHT

Marosbike.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei S.C. MAROS BIKE S.R.L. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul S.C. MAROS BIKE S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor folositi adresa:office@marosbike.ro

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Marosbike.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Marosbike.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Marosbike.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantei de judecata din Cluj Napoca.

INCHEIEREA ACORDULUI

S.C. MAROS BIKE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, S.C. MAROS BIKE S.R.L. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

PE O PERIOADA NEDETERMINATA LA BICICLETE NU SE MAI APLICA DISCOUNT-UL DE STATUS CLIENT.

Dupa ce piata globala de biciclete isi revine la conditiile de piata normale se va relua politica de discount pentru clientii fideli.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la office@marosbike.ro.

CONCILIERE

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna cu Tudor Maros, telefon: 0752.193.263, e-mail: office@marosbike.ro.

 

 

alpha_bank
garanti
star-bt
credit-europe
brd
Produsul a fost adaugat in cos